Events

Välkomna att besöka och delta i Global Matkulturs events där vi bjuder på marknader med smaker från hela världen, närproducerat mat och förstklassig mathantverk, föredrag och olika aktiviteter.

Events

Till hösten och våren kommer Global Matkultur arrangera två events där världens mat tillsammans med närproducerad mat står i centrum. Här kan du besöka en livlig och stor marknad där det erbjuds en stor variation av produkter.

Du som besökare kan lyssna på intressanta föredrag om hur världens mat har kommit till Sverige. Vi planerar även in några workshops.

Första eventet är på Kulturen i Lund, under Kulturnatten lördagen den 21 september mellan kl 16 och 22. Under Kulturnatten är det fri entré.

Det andra eventet är planerat i Stockholmsområdet och vi återkommer inom kort om detaljerna.

Välkomna!

Delta i eventen

Vi söker nu fler företag, föreningar och organisationer som vill delta i våra events. Den första är på Kulturen i Lund, under Kulturnatten den 21 september mellan kl 16 – 22.

På marknaden blir det ett stort utbud av allehanda mathantverk som till exempel ost, charkuterier och sylt. Vi söker också närproducerade varor som frukt och grönt. Driver du en restaurang och vill sälja mat är du varmt välkommen. Föreningar som vill visa upp sin verksamhet kan här få fler medlemmar.

För mer information, kontakta Gunnar Öhrnell på 070 491 58 78 eller maila honom på gunnar@globalmatkultur.se

 

Nämnd i bland annat

Våra varumärken

Projektet Global Matkultur finansieras av
Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling

Res jorden runt i ditt kök

Vår passion är att föra världens smaker till ditt kök, så att du kan uppleva ett globalt och kulinariskt äventyr varje dag.